PowerMama® Outdoor (voor moeders EN kids)

10 weken
PowerMama® Outdoor

Vind jij het fijn om lekker buiten te trainen? En wil je dit graag samen met je kind(eren) doen? Bij PowerMama® Outdoor kan dit, het hele jaar door!

Wat houdt het in?

Het trainingsprogramma richt zich op het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. We bouwen de training rustig op. PowerMama® Outdoor lijkt op bootcamp, alleen dan helemaal aangepast op deze fase van je leven. Geen zorgen dus over oefeningen die wel of niet mogen. Tijdens de trainingen werken we aan een sterke core, het versterken van grote spiergroepen en het opbouwen van je conditie. We werken met eigen lichaamsgewicht, materiaal en gebruiken wat we tegen komen in de natuur.

Voor wie?

Het PowerMama® programma is voor moeders. Je mag samen met je kind(eren) maar ook alleen.
De kinderen mogen meedoen of lekker spelen samen met de andere kinderen, alles mag, niets moet.

Wanneer?
De training vindt plaats op woensdagochtend om 9 uur. Superhandig voor alle moeders met kinderen op de lagere school. Je brengt ze weg en gaat gelijk door naar de training. En in de vakanties gaan ook de grotere kinderen gezellig mee.
Op 5 juni starten we met een nieuwe groep. Omdat er nog 6 weken zijn tot de zomervakantie kun je een pakket van 6 lessen afnemen voor 60,-. gedurende de zomervakantie mag je losse lessen betalen. 10,- per les.

Wil je meedoen? Stuur vast je gegevens naar info@powermama-amstelveen.nl en reserveer zo een plekje op de wachtlijst.

Waar?
De trainingen worden gegeven bij de speeltuin aan de Dr Willem Dreesweg in Amstelveen. Kun je het niet vinden? App of bel Josine op 0621464389.

Kosten
Voor deze cursus betaal je € 60,- voor 6 lessen.

Aanmelden
Aanmelden voor de cursus kan via info@powermama-amstelveen.nl.